اخذ ویزای عراق

انواع ویزای عراق جهت ورود به عراق

اخذ ویزای عراق

 

ویزای انفرادی

ویزای گروهی

ویزای توریستی

ویزای اعتیادیه

ویزای متعدده

سفارت عراق

 

برای سفر به عراق لازم است حتما ویزای عراق را داشته باشیم. امکان تهیه ویزای عراق به دو روش وجود دارد: 

  • ویزای گروهی عراق 

برای گروهی از افراد صادر خواهد شد، نکته‌ای که در خصوص این نوع ویزا وجود دارد این است که زمانی که به صورت گروهی اقدام به گرفتن ویزا کنید، نمی توانید به صورت فردی وارد این کشور شوید.

  • ویزای انفرادی 

ویزای انفرادی همان‌طور که از نام آن پیداست به نام شخص صادر خواهد شد و شخص می‌تواند به صورت فردی وارد عراق شود.

ویزای انفرادی عراق

تصویر1- ویزای انفرادی عراق

ویزای انفرادی عراق چه مدت اعتبار دارد؟

مدت زمان اعتبار 3 ماه است اما فرد دارنده ویزا 1 الی 30 روز می‌تواند در این کشور اقامت داشته باشد. ویزای انفرادی یک بار برای ورود به این کشور صادر می‌شود، پس با یک بار ورود و خروج به کشور عراق برای بار دوم مجاز به ورود به این کشور نخواهید بود، حتی اگر اعتبار ویزای شما یا زمان مجاز اقامت در عراق برای شما تمام نشده باشد.

شرایط گرفتن ویزای انفرادی عراق

در صورت کامل بودن مدارک به راحتی می توانید در مدت زمانی کوتاه، ویزای عراق را تهیه کنید. 

مدارک مورد نیاز ویزای انفرادی

گذرنامه (پاسپورت) ایرانی که باید حداقل 6 ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد، تهیه آن از طریق پلیس + 10 امکان‌پذیر است.

مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه)

دو قطعه عکس پرسنلی با پس زمینه سفید

دریافت ویزای انفرادی عراق 

کافی است به کارگزاری امور زیارتی در استان تهران مراجعه کنید و مدارک نام برده را تحویل دهید. کارگزاری مدارک شما را به سفارت عراق تحویل می‌دهد و نیاز نیست که خودتان به سفارت عراق مراجعه کنید. با بررسی مدارک دریافتی و تایید صحت مدارک توسط سفارت، حداقل ۲ و حداکثر ۴ روز کاری زمان می‌برد تا ویزای عراق برای شما صادر گردد.

ویزای گروهی عراق

تصویر2- ویزای گروهی عراق

ویزای گروهی عراق چیست؟

ویزا در قالب گروهی برای تعداد مشخصی از افراد صادر می‌شود، این افراد به عنوان کاروان به عراق وارد می‌شوند و امکان ورود انفرادی به این کشور را نخواهند داشت.

ویزای گروهی عراق چه مدت اعتبار دارد؟

مدت اعتبار ویزای عراق به صورت گروهی نیز دقیقا مانند ویزای انفرادی است.

شرایط لازم برای گرفتن ویزای گروهی عراق

لازمه‌ی گرفتن ویزای گروهی عراق، تحویل مدارک شناسایی تمام اعضای گروه می‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای گروهی عراق 

گذرنامه تمام افراد گروه که باید حداقل ۶ ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

مدارک شناسایی تک تک اعضا (کارت ملی و شناسنامه)

دو قطعه عکس پرسنلی از اعضای گروه با پس زمینه سفید

نحوه دریافت ویزای گروهی عراق

ابتدا سامانه سماح به آدرس Https://samah.haj.ir ثبت نام کنید. مشخصات مربوط به همه اعضای گروه را به صورت کامل وارد کنید. پس از تایید ثبت نام باید منتظر بمانید تا کارشناسان سماح با شما تماس بگیرند، پس از تماس آنان باید حضوری به شرکت سماح مراجعه کنید تا مجوز اخذ ویزای عراق را به صورت گروهی دریافت کنید.

نکته‌

برای دریافت ویزای گروهی نیاز به حضور تمام افراد نبوده و حضور یک نفر به عنوان نماینده کافی است.

دارندگان ویزای گروهی در تمام مدت سفر باید همراه کاروان بوده و اجازه عبور انفرادی از مرز را ندارند.

 

ویزای توریستی و گردشگری

ویزای توریستی عراق مختص افرادی است که قصد سفر گردشی به عراق و بازدید از این کشور را دارند. این نوع  ویزا با سه ماه اعتبار صادر می‌گردد.

ویزای اعتیادیه عراق

ویزای اعتیادیه برای افرادی صادر می‌گردد که در خاک عراق مشغول انجام پروژه تجاری باشند، این نوع ویزا نوعی ویزای کاری است. سه ماه اعتبار دارد و دارنده این ویزا تنها یک بار حق ورود و خروج به عراق را دارد.

ویزای متعدده عراق

ویزای متعدده به کسانی اختصاص دارد که در حال اجرای یک پروژه اقتصادی معین در عراق باشند. با این توصیف ویزای متعدده نوعی از ویزای کاری عراق است. اعتبار ویزای متعدده عراق متفاوت است و عموما به صورت 3 ماهه، 6 ماهه و یک ساله صادر می‌شود. افراد با داشتن این ویزا می‌توانند به دفعات از مرزهای عراق عبور کنند. برای دریافت ویزای متعدده باید با طرف عراقی خود قرارداد کاری ببندید، سپس به اداره اقامت عراق واقع در بغداد مراجعه کنید و با ارائه قرارداد کار، موافقت‌نامه اداره اقامت عراق را دریافت نمایید. بعد از دریافت موافقت نامه با مراجعه به سفارت عراق واقع در تهران می‌توانید با در دست داشتن مدارک برای دریافت این ویزا اقدام کنید.

سفارت عراق در تهران

سفارت عراق

تصویر3- سفارت عراق

نشانی سفارت عراق: تهران، میدان ولیعصر، خیابان ولیعصر، کوچه برادران مظفر، پلاک 1640

تلفن: 5-88938866-021

وب‌سایت: www.mofamission.gov.iq

پست الکترونیک: tehemb@mofa.gov.iq

 

ممنون از مطالب خوبتون من اصلا اطلاع نداشتم که گذرنامه حتما باید 6 ماه اعتبار داشته باشه

2018:12:04 16:06


نام: * کد امنیتی: *
دیدگاه شما: *


وب سایت:
ایمیل: پنهان باشد
تلگرام: پنهان باشد
موبایل: پنهان باشد
جنسیت: آقا خانم اعلام نمی‌کنم
رنگ‌بندی: بنفش قرمز آبی سبز طلایی
  • درج کدهای HTML ممنوع است.
  • از ارسال تکراری خودداری فرمایید.
  • بهتر است با حروف پارسی دیدگاه خود را تایپ کنید.
  • به منظور کنترل و مدیریت محتوا، در صورت اضطرار، حق ویرایش و یا حذف نظر برای مدیریت محفوظ است.

مطالب بیشتر



بازدید: 299
تاریخ:

Persian English Arabic